vineri, 23 aprilie 2010

Cook'n Rolla

Pentru ca un copil al maramuresului (cunoscuti pentru multe lucruri bune da nu pentru modestie) si al banatului ( "banatu'i fruncea" ) nu se lasa la nime'n lume, Adi Hadean a reusit sa puna pe picioare un proiect de succes in bucataritul on-line: Cook'n Rolla.

Primul episod are peste 9000 de vizualizari dupa 2 saptamani. Asta spune multe.
Al doilea episod a reusit o performanta oarecum dubla, avand tot peste 9000 de vizualizari intr-o singura saptamana. In acest episod apare si coada lui Lilu, catelul Trilulilu. Spun asta pentru ca datorita lui am castigat de la @Crocodilu un premiu fain chiar inainte de ziua mea :D.
Astazi a aparut si episodul 3 din Cook'n Rolla. Pana am reusit sa scriu eu acest post, episodul a avut deja 175 de vizualizari(intr-o ora).
Cook'n Rolla va deveni un exemplu de urmat pentru oricine va vrea sa tina un videoblog culinar, asa cum AdiHadean.ro este un exemplu de succes al blogului culinar tinut cu talent si daruire. Mult succes si la cat mai multe episoade domnule Hadean!

3 comentarii:

  1. Mulțam fain, Dragoș. Apropo de modestie, cu tot cu varianta HD, primul episod se apropie de 10 mii de vizualizări, primele 8000 și ceva fiind obținute-n prima săptămână :-). Cred că putem și mai bine dar zic că începutu-i bunuț iar faptul că vă place mă bucură tare. Sper că în curând o să vă putem oferi ceva mai mult de un episod pe săptâmână, pentru că gusturile și preferințele-s multe și diferite și mă tem că în rituml actual nu reușim să mulțumim pe prea multă lume. Știu că-i greșit să vrei să mulțumești pe toată lumea dar suntem perfecționiști:-). Mulțam mult pentru reclamă, contează și ajută. Să hii sănătos.

    RăspundețiȘtergere
  2. Atat de multe vizualizari ai la filmele de la Cook'n Rolla incat e greu sa le contorizezi. :D eu scriu 200 vizualizari si pana termin postu de scris sunt 250. Ai gasit o reteta faina de tot: reteta succesului! Spor&umor!

    RăspundețiȘtergere
  3. asta cu succesul ține mult de cei ce se uită la ce facem noi, de cât sunt ei de deschiși:-)

    RăspundețiȘtergere